RSS Flöde

På Gröna Lund!

Postat den

Vi hade pratat ett tag om att åka till Gröna Lund , för Thindra ÄLSKAR ju karuseller. Tänkte att det kanske inte skulle bli så bra väder i måndags och man kunde ta en tripp dit. Men det vart ju asfint väder och jättevarmt = jättemycket folk med. Vi åkte hela familjen, plus Danijel och Johanna och Mammo, så vi vart ett litet gäng ändå . Vi började ju så klart på barnsektionen , men det var ju som sagt såååå mycket folk, så på vissa karuseller var det kötider på upp till 60 minuter stod det. Vi hann med 2 karuseller på typ 1 timme i början där. Men det lugnade sig ju som tur var senare på kvällen , så vi hann ju åka lite fler då 🙂 Populärast hos madam Thindra var nog Lyktan , barnens fritt fall heter Lyktan, och sen var det nog Nyckelpigan. Det var ju dem som gick snabbast . Man bara satt och log när man såg henne sitta där och sträcka upp händerna och skrika när vi åkte, man såg verkligen hur roligt hon tyckte det var 🙂

 

Danijel och Mammo vann choklad 🙂


Vi tog en liten paus , och åt lite mat på en av restaurangerna inne på Grönan. Inte de billigaste direkt, räksmörgås för 169:- och sallader för 139:-, så vi alla köpte en varsin Pizza istället. Efter det tog vi en runda bland lotterna och bara gick runt och kikade. Passade på att ta en runda i Lustiga Huset, men det var lite läskigt tyckte Thindra , så jag fick bära henne hela vägen genom huset:)

På väg ut från Lustiga Huset !


I Nyckelpigan 🙂


 

Avslutade med att åka fritt fall och Tekopparna med Thindra , sen bar det iväg hem igen efter en mycket trevlig dag på Gröna Lund, som man måste göra om flera gånger !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: