RSS Flöde

Gravity Maze

Målet i detta fysik pusselspel , med en värld med små luddfigurer , är att på ett säkert sätt navigera dem till motsvarande utgångar. Med 45 nivåer som stäcker sig över 3 säsonger av sommar, höst och vinter , har du här ett riktigt tankespel att se fram emot. Åt vilket håll ska du föra dem så de hittar ut? Med vacker grafik, ett fantastiskt soundtrack , schyssta ljud från de små varelserna och mest av allt , en riktigt laid back och avkopplande spelupplevelse.

På varje nivå får du vända enheten i ett försök att få dina små figurer att hamna i utgångshålet. Detta är inte så enkelt som det ser ut, och det kan bli lite knepigt. Inget spel man spelar på bussen kanske då man måste sitta och vrida telefonen så mycket :). De tidiga nivåerna börjar enkelt med bara en form av figurer som man ska navigera. Men då du gör framsteg genom nivåerna, kommer fler figurer fram och alla måste navigera till motsvarande utgång, vilket är lättare sagt än gjort. Ännu spänning blir det då spelet kastar i några överraskningar till dig också.

 

Tycker detta är ett roligt och utmanande spel , som sätter dina geniknölar på prov. Mycket charmig miljö , och ljuden i spelet är även dem ett plus. Detta spel finns just nu på rea i AppStore !

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: