RSS Flöde

Grooh

Postat den

 Grooh är ett nytt spel som hamnat i AppStore för några dagar sedan. Det är ett lite annorlunda pusselspel, där du får tänka en del på vart du går med din lilla figur, så att du ej går för långt, för då får du mindre poäng. Jag ska förklara mer om det nedan.

 Du guidar Grooh genom ett slott med totalt 100 levels. Det är en enkel styrning med en joypad till vänster på skärmen som du använder när du ska styra honom. Som ni ser på bilden ovan kommer det komma upp olika plattor på golven , som är färgade i olika färger , och i vissa fall så ändar dem färg med, vilket gör det lite svårare 🙂 Du ska ta så lite steg som möjligt för att gå till dessa plattor och förstöra dem. När du hamnat på en platta ska du klicka på symbolen som gör dig till den färg det är på golvet, sen ska du hoppa åt sidan och då förstörs den. Men akta dig, ibland kan du bli instäng om du ej gör detta i rätt ordning . Det kommer även upp boxar på vissa banor , som du antingen kan knuffa bort , eller lyfta upp och placera om dem ,med hjälp av den knappen som finns på din enhet med.

 Du kan alltså få Guld, silver eller brons medalj på banorna om du har tur och gör det rätt. Detta är ett charmigt och klurigt spel med många banor i. Det är bra gjort och man fastnar lätt i det, plus att du får träna hjärnan. Den lilla Grooh är charmig han med 🙂 Appen kostar just nu 15 kr och fungerar till både iPad och iPhone då den är universal .

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: