RSS Flöde

Exquizit

Postat den

 ExQuizit är ett relativt nytt frågesportspel på marknaden , och innehåller MASSOR med frågor i spännande kategorier . Det som är bra i detta frågesportspel är att du kan välja dina kategorier du vill ha frågorna i samt svårighetsgrader. I andra spel jag testat har det ej gått att ta bort vissa kategorier nämligen. Delförslag du gör är att välja hur många spelare ni ska vara , samt skriva in era namn. Sen går ni vidare till att välja kategorier ni vill ha och hur många frågor du vill svara på . Sen är det bara att tuta och köra !

Det har aldrig kommit upp samma frågor de gånger jag testat att spela detta spel, som det kan vara i massa andra spel. Det jag saknar är lite ljudklipp och filmklipp i Appen , för det kan bli lite stelt med bara text rakt upp och ner hela tiden. Som när det handlar om musik ,så kan man kanske lägga in nått ljudklipp och så. Men annars är det en superapp jag verkligen rekomenderar ! Kostar 28 kr i AppStore. 

 

 

Från utvecklarna :

 

ExQuizit innehåller över 12 000 varierade, roliga och intressanta svenska och internationella frågor som är uppdelade i tre svårighetsnivåer och sju kategorier. Den enorma mängden frågor innebär att du kan spela det gång på gång utan att hela tiden få samma frågor. ExQuizit går snabbt och enkelt att komma igång med, men erbjuder samtidigt stora variationsmöjligheter, så att du och dina vänner kan spela precis som ni vill!

Innehåll

  • 12 000 svenska och internationella frågor
  • Tre olika svårighetsnivåer som kan kombineras
  • Sju kategorier: Film & TV, Geografi, Historia, Sport, Musik, Vetenskap och Övrigt
  • Möjligheten att spela själv eller tillsammans med andra
  • Två spellägen: Med eller utan svarsalternativ
  • Intuitivt och vackert gränssnitt.

Frågorna

Vi har försökt göra alla frågor i ExQuizit så roliga, allmänbildande och framför allt så relevanta som möjligt. ExQuizit innehåller därför väldigt lite rena triviafrågor, det vill säga frågor som kräver kuriosaartad kunskap i obskyra ämnen. Vi har helt enkelt sammanfattat det viktigaste och mest intressanta som har hänt inom varje kategori, fast i frågeform och ur ett svenskt perspektiv.

Svårighetsnivå

ExQuizit är en utmanande frågesport och även om frågorna i den lätta svårighetsnivån är betydligt lättare än frågorna i den svåra så lämpar de sig ändå inte för barn. Observera dock att ExQuizit blir mycket lättare om man väljer spelläget med svarsalternativ.

Så här spelar du ExQuizit

  1. Välj antal spelare, namn och vilken eller vilka svårighetsnivåer respektive spelare ska ha
  2. Välj en eller flera frågekategorier
  3. Välj om frågorna ska presenteras med eller utan svarsalternativ och hur många frågor varje spelare ska svara på
  4. Spela!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: