RSS Flöde

Babyfirst Mobile Tv

Postat den

 Ett ord. En HIT ! Denna app öppnar min dotter nästan varje kväll innan hon ska lägga sig, och tittar på de olika programmen medan hon ligger i sängen. Sen slocknar hon med sin iPod touch eller iPaden på kudden 🙂

Det finns totalt 48 olika småfilmer i denna app, från många olika kategorier. Allt från regnbågshästen till fågeln Larry. Det är dessa 2 som är mest populära här hemma iallafall. Det är väl genomtänkta program som visas , och de lär ut barnen en del i dem med. Matematik , olika färger och så vidare. Väldigt pedagogiska !

 

 

Du klickar på den ”figur” du vill titta på film på , sen kommer det upp fyra olika klipp att välja på med denna som ni ser ovan. Det är inga korta klipp på nån minut eller så, det är riktiga program och det ska påpekas att allt streamas till din iEnhet och du behöver därför uppkoppling till nätet för att använda denna app.  En smart sak här är att när du tittar på en film , så kan ditt barn peka hur mycket den vill på skärmen, men ingenting händer. De har gjort så att man måste hålla den lilla blomman uppe till höger på skärmen intryckt ett par sekunder och då kommer en meny upp om du vill gå tillbaka eller gå direkt till menyn igen.

 

Väldigt smart faktiskt , då det händer rätt ofta att ditt barn kladdar på skärmen och man måste starta om från början på filmen rätt ofta.  Det kommer uppdateringar titt som tätt till denna app , och jag rekomenderar den verkligen. Som sagt, min dotter på snart 2,5 år älskar den ! 28 kr kostar den till iPhone , och 38 kr till iPad , och då är den i HD. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: