RSS Flöde

Roads Of Rome -iPhone

Postat den

 

 Succé spelet Roads Of Rome har nu kommit till iPhone ! Roads Of Rome för iPad har legat på topplistorna i många länder och är ett väldigt populärt spel. Jag har tyvärr inte testat det ännu , utan bara denna version för iPhone . Det kanske blir ett test för iPad sen med ,vem vet ?:) Av det jag läst på internet och så , så har Realore lyckats porta detta spel perfekt till iPhone från iPad , vilket är ett plus, då det kan vara lite svårare att spela sånna här spel på en mindre skärm. Skälv tycker jag det flyter på perfekt på min iPhone 4S 64 GB. Charmiga karaktärer och fint tecknat. Snyggt UI och lätt att förstå hur man ska spela direkt, om man spelat Realore’s spel innan. Men även om du inte gjort det med. Men det kommer upp rutor som förklarar hur du ska göra och så , som i så många andra spel. Det är lagom svåra uppdrag du får , och ibland får du sitta ett tag på en level innan du kan komma vidare,men det är väl så ett spel ska vara ? Man ska ju inte komma igenom det på en dag , du måste ju ha lite valuta för pengarna du lagt på ett spel, inte sant ? Det finns många levels i detta spel, och du har ett par steg du måste ta för att varva spelet helt.

 Som du ser på bilden ovan , så får du upp vad du ska göra för att klara uppdraget på den nivån. De blir svårare och fler ju längre fram i spelet du kommer kan jag lova!

Info från utvecklarna:

Följ den romantiska kärlekshistorien och gör utmanande uppgifter som fastställts av den kloka och listiga Caesar, utforska barbariska länder, vinn erkännande och nå framgång i Rom! En modig romersk general, förälskar sig i Caesars dotter och vill gifta sig med henne. Eftersom Caesar har en helt annan syn på sin dotters framtid,skickar han ut Victorius som bygger ett nät av vägar över barbariska länder, för att grunda nya städer, för att utöka det romerska inflytandet och makten. Victorius har inget val, utan gör sitt bästa för att lyckas, så att Caesar låter honom gifta sig med hans dotter. 

FUNKTIONER:-Populära PC-spelet omgjort för iPhone! 

-40 Fascinerande nivåer med steg för steg i spelet guide

-Vacker grafik och animationer

-Realistiska ljudeffekter 

-4 upplåsbara minispel

-Romantisk kärlekshistoria!

 Denna app finns för närvarande på sex språk: engelska, franska, tyska, italienska, spanska, ryska

 

Som sagt är detta ett bra spel jag kan rekomendera varmt om du gillar strategi spel och vill ha ett sånt i din byxficka !:) 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: