RSS Flöde

Ttv Camera

Postat den

 Ttv Camera är en app du kan få fram riktigt snygga foton på. Om du gillar att fota ”gammeldags” foton som jag gör , är detta en app för just dig ! Du öppnar Appen och får välja om du ska ta foto med kameran i Appen eller om du ska lägga på effekter på ett foto du tar från din kamerarulle.  Du kan välja på över 20 effekter samt att du kan välja om du vill ha dem i sepia, svart/vitt, original eller blåton. Jag var lite tveksam till den med blåton, men om du ser på bilden ovan så ser det rätt så schysst ut 🙂 Du kan även välja om du vill använda kameran fram eller bak när du ska fota, och den ändrar snabbt till den kameran du vill ha . Det hela flyter på bra i Appen.Det finns även stöd att dela bilden vidare i program som Facebook och Twitter om du smidigt vill dela den.

Du kan få riktigt snygga foton om du mixar några effekter, och jag har använt den mycket de senaste dagarna. Snyggt UI och enkel att navigera i , ett givet köp för dig som gillar att fota !

 

 Är du intresserad av att testa denna app ? Jag har fått 4 promotionkoder från utvecklaren till Appen att dela ut, så skriv en kommentar om du är intresserad ! Annars kostar den 22 kr i AppStore , och är Universal och funkar då alltså på både iPhone och iPad . Ett fynd !

Ett svar »

  1. Jag vill jag vill 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: