RSS Flöde

Moodagent

Postat den

 Moodagent är en app för dig som älskar musik , och vill överraskas av nya spellistor och återupptäcka gamla låtar igen. Det första den gör när du öppnar den är att den går igenom hela ditt musikbibliotek för att bestämma vilket ”Mood” dem är kategoriserade i.Detta kan ta lite tid beroende på hur mycket musik du har på din iPhone . För mig som har ca 4500 låtar på min, tog det kanske 15 minuter innan allt var klart, sen var det bara att börja utforska ! 

 

Det finns 5 kategorier att välja på : Sensual , Tender, Happy , Angry och Tempo. Du kan dra i de olika mätarna för varje kategori för att få fram en spellista efter just det humör du är på den dagen. Du kan sedan välja hur många låtar det ska vara på varje spellista med, allt från 25 låtar upp till 100 låtar , sen är det bara att tuta och köra! Det finns även en funktion där man kan få fram rekommendationer på andra låtar som skulle passa en om man har en bra låt man lyssnar på. En bra funktion tycker jag . Du kan även dela med dig om vad du lyssnar på på Twitter och Facebook,men det är det ju i alla appar nuförtiden 🙂

 

 Snyggt UI och superenkel att använda . En skoj och rolig att för dig som diggar musik som sagt . Denna app finns som köpvariant för 38 kr ( den som jag skrivit om nu ). Men även som gratis app , men då får du stå ut med reklam i Appen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: