RSS Flöde

Quizkey

Postat den
Image
Hörde talas om detta frågesportsspel för inte så länge sedan, och sedan har det klättrat på försäljningslistorna i Appstore. Detta spel sticker ut lite i mängden när det gäller vissa saker. Om du reggar dig hos dem , så har du möjlighet att själv skapa frågor som hamnar i appen! Hur grymt som helst ! Och då är det ju så att det blir enlare att få nya frågor varje gång, kan bli lite tjatigt annars. Tycker det är ett snyggt UI, och musiken i appen passar perfa !
Väljer man att spela på egen hand finns två olika lägen att välja. Det första heter Tidsjakten , och där gäller det att hålla sig kvar så länge som möjligt. För varje fel du svarar får du kortare tid på dig att svara rätt på nästa fråga. I Trippelchans ska du försöka samla så många poäng som möjligt, hur många poäng varje rätt svar ger avgörs hur svår frågan anses vara av de andra användarna. Svarar du fel tre gånger är spelet slut.
Vill man kan man även utmana sina vänner eller familjemedlemmar via bluetooth eller trådlöst nätverk, vilket jag testat med frugan, och det flöt på bra på min iPhone. Antalet samtidiga spelare per omgång får maximalt vara fyra stycken.
Priset på denna App ligger för närvarande på 7 kr i Appstore!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: