RSS Flöde

Articles

Om du är inne och läser i Wikipedia och om du har en iPad, så rekomenderar jag denna app till dig ! Du börjar läsa en artikel, sedan klickar du på en länk och du hoppar då till en annan sida som du kan läsa, som i en webbläsare , men mycket snyggare. Du läser om det ena och länkas till det andra ämnet , och helt plötsligt märker du att du njuter av att läsa dina artiklar på detta sätt och fastnar i nån timme i själva appen.
Articles för iPad utnyttjar den större skärmytan genom att visa mer innehåll och göra allt mer lättläst och lätt för ögonen,till skillnad från den versionen som finns till iphone.  Gränssnittet är en trä bakgrund och en snygg tyg struktur för själva posterna. Det är trevligt att ha Articles i dina händer och du kommer gilla den .
Appen i sig är ganska enkel: du kan läsa Wikipedia-artiklar, öppna flera Safari-liknande sidor på en gång för varje länk du snubblar på, lägga till en post till dina bokmärken och skapa mappar. Ganska mycket som iPhone versionen,men iPad versionen är mycket snyggare och bättre.  Du kan öppna de bilder som är inbäddade i artiklar .
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: