RSS Flöde

Goodplayer -iPhone

För oss som älskar att importera DVD-filer med ovanlig filtillägg, men önskar att du kunde titta på dem på din iPhone / iPod / iPad – är Goodplayer vad du har väntat på ! GoodPlayer hjälper till att omvandla filer som AVI, Xvid, DivX, WMV, MKV, RM och RMVB till filer som är kompatibla med iOS-plattformen. När demkonverteras så kan du njuta av dina favoritfilmer direkt på enheten och njuta av funktioner som undertexter och olika ljudspår.. Om du använder en iPhone eller iPad så stöder GoodPlayer tv Ut / GA, så att du kan njuta av dina favoritfilmer och filer på den stora skärmen. Det finns inget behov av att konvertera mediefiler innan man spelar och GoodPlayer kan spela AVI, Xvid, DivX, WMV, MKV, RM, RMVB osv … filer direkt på dina iOS enheter. Du behöver bara överföra dina mediefiler till dina iOS-enheter genom iTunes fildelning eller via Wi-Fi, och de kan då spelas på en gång.

Du styr genom att svepa fingrarna upp och ner på skärmen för att spela, för att ändra undertext eller stänga av textning i farten (för media filer med undertexter) svep fingrarna till höger och vänster medan du spelar för att byta ljudspår i farten (för media filer med flera ljudspår) TV ut / VGA utgång (för iPad och iPhone 4 & iPod Touch 4) Universal stöder iPad, iPhone och iPod Touch srt undertext stöds mkv inbäddade textning stöd även dem.

Denna app är ett alternativ till AVplayer , men testa gärna båda och bilda din egen uppfattning om dem 🙂 Denna app har jag dessutom varit med och översatt , så när den kommer på svenska snart i AppStore genom uppdatering, så ska ni skylla på mig om det är nått fel 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: