RSS Flöde

Spontanbesök av D’na

Postat den

Igår fick vi ett meddelande från de tre D’na och de frågade om vi hade något planerat ,men de hade vi ju inte 🙂 Så vi tog en tripp ner till centrum för att handla hem lite gott till middag , plus lite annat, innan vi fick finbesök senare på kvällen. Var ju ett tag sen sist vi träffades, och tyvärr brukar det ta ett tag mellan gångerna, så vi måste försöka bättra oss på det 🙂 Men nu har vi ju precis fått lillknådden , så man har ju inte lika lätt att ta sig överallt som man hade förut. Man vill ju inte åka runt för mycket när han är så liten.
Det är så skoj att se hur lilltjejerna leker så fint med varandra. Springer och busar , pratar och skrattar hela tiden. Men vi hade en liten dotter som vart liiiiite övertrött där vid 21:30 🙂 Milian skötte sig bra hela kvällen och var lugn , precis som det brukar vara 🙂 En trevlig kväll ,med trevligt sällskap helt enkelt !

Annonser

Ett svar »

  1. Tack själva våra älsklingar! Vi har alltid lika kul/mysigt med er! Ni är juh vår familj! ❤
    Tjejerna hade juh så kul (som vanligt) & vi är Så kära i lillkillen! ❤ Så underbart med ett nytt litet tillskott i vår lilla "klan"! 😀 ❤ Älskar er allihopa! ❤

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: