RSS Flöde

My Kingdom For The Princess

Postat den

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

För dig som älskar strategispel , så kan jag rekomendera detta från Astar – Nevosoft. Det bjuder på både charm , och underhållning. Man har fullt upp hela tiden för att hinna med dem sysslor man får i uppgift att göra, innan solen går ner, för då får man ju inte högsta betyg på just den banan. Man vill ju helst ha högsta på alla banorna, vilket jag inte lyckats med ännu, men man får gå tillbaka då och då och försöka slå det gamla rekordet. Så som det är med de flesta andra spel . Detta spel finn säven till PC ,men har ej sett eller hört talas om detta spel innan jag spelade det på min iPad. Man fastnar rätt fort i det , och som jag skrev innan , är det underhållande! Det finns även en uppföljare på detta spel, så jag återkommer med info om det spelet sen med! Kostar 38 kr i Appstore just nu .

 

Från Utvecklarna :

En fruktansvärd tornado drabbar Kung Sigmund’s rike och väcker en ond drake. Nu är det upp till dig, Arthur, en modig riddare, att återskapa landet och vägarna för att kunna eskortera Princessan Helen tillbaks till hennes farbror.

My Kingdom for the Princess är ett fängslande, prisvinnande spel med en unik spelmiljö som kombinerar tidshantering, strategi och simulering. Ditt mål inom varje nivå är att göra alla reparationer som behövs för att komma till nästa steg: fixa broar, flytta träd som blåst ner av stormen, slå sönder sten och reparera olika byggnader. Hantera dina arbetar klokt för att få jobbet gjort i rätt tid!

Egenskaper:
– Unik blandning av genres – tidshantering, strategi och simulering
– Mjuk grafik, musik och voice over
– Speciella tillfälliga bonusar under spelets gång – ytterligare arbetare, utökad arbetshastighet etc.
– Mängder av specialuppgifter för att hålla dig på halster
– Utökade funktioner för utmärkt prestanda

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: