RSS Flöde

Aquamarine HD

Postat den

20111018-181246.jpg

Detta spel är mest för den lite yngre publiken av spelare kan jag tänka mig, men det funkar även utmärkt för oss äldre med:) Hade hört om detta spel ett tag , och fick nu testa det. Man hade hört om den snygga grafiken och mystiken i vattnet i spelet. Visst var det snyggt gjort och det flöt på bra på min iPad 2 , för detta spel fungerar ENDAST på iPad 2. Men hade nog för höga förväntningar på grafiken. Jag är inte den som vill ha supergrafik på spelen heller för den delen, det beror helt på vad för spel det är. Huvudsaken är att dem är roliga och spela. Detta är ett sånt spel. Du ska guida flickan i vattnet och fånga pärlor och liknande , och du får vissa uppgifter du ska göra som kommer upp på skärmen. Du för henne framåt genom att dra ditt finger så det blir en linje på skärmen , och dit åker hon. Om du gillar vattenspel och ett lite udda spel, så rekomenderar jag detta för dig ! Kostar nu endast 7 kr i AppStore med , så passa på 🙂

Om spelet från utvecklarna:

Spelet flyttar dig till en fantastisk atmosfär av undervattensvärlden, där du kan interagera med invånare och skjuta fiender, samla priser, utforska världen för att hitta skatter , bonusar och dolda nivåer.
Touch kontrollen över spelet har utformats från grunden , specifikt för touch enheter.
Kontrollsystemet är unikt för spel av en sådan här genre.

20111018-181913.jpg

20111018-181930.jpg

En flicka ,Nastya , möter familjen av sjöjungfrur. En dag försvinner hennes nya vänner , och Nastya får reda på att de togs bort av ett monster. Dyk in i en fantastisk resa genom den fantastiska undervattensvärlden och hjälp Nastya att hitta sina vänner.
Spelet är främst avsett för barn, men på grund av den fantastiska grafiken och varierande gameplay är spelet av stort intresse för hela familjen.

Annonser

Ett svar »

  1. Looks great!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: