RSS Flöde

Från Apglad Till Öronvax

Appen ”Från apglad till öronvax” bygger på boken med samma namn. Pernilla Stalfelt är både författare och illustratör. Och i appen har hon dessutom berättarrösten! I boken är bokstäverna roliga figurer, orden som illustrerar bokstäverna är också roliga; bajskorv, cyklopöga prutt m.m.
Du kan bläddra dig fram och tillbaka med hjälp av pilar eller genom att dra med ett finger. Det finns en liten meny-knapp högst uppe till höger på varje sida.
Totalt är det 58 bilder. Varje bokstav har sin egen bild och ett motsvarande ljud som spelas upp när man trycker på bokstaven med fingret. På nästa bild finns sedan en illustration på någonting som börjar på den bokstaven. Och under illustrationen står ordet utskrivet. Trycker man på illustrationen får man höra hur det låter. Och trycker man på ordet så läses ordet upp.

Har testat denna app nu under en dag , och även presenterat den för vår dotter. Gensvaret var positivt, även från mitt håll som förälder 🙂 Mycket rolig bok ,med roliga illustrationer och ljud. lite annorlunda val av bilder till en sådan här bok, vilket även det är positivt:) En App jag verkligen rekomenderar !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: