RSS Flöde

Blogsy

Postat den

Att uppdatera sin blogg genom sin iPad har tidigare varit lite problematisk men nu finns verktyget Blogsy som enkelt gör att du kan skriva, lägga in bilder eller video på din blogg.
Med hjälp av bara sina fingrar kan man välj hur man vill att bilder och videos skall visas på sin sida.Blogsy funkar ihop med WordPress och Blogger och man kopplar enkelt upp sin och får tillgång till all tidigare information som man sparat.
Det finns även genvägar för att enkelt hämta in bilder från Flickr och Picasa eller video från YouTube. Allt med ”drag & drop” teknik. Kort sagt innebär det att du letar upp den bild eller video du vill ha, håller ner fingret på den och drar den sen till den plats i bloggposten du vill ha den.
Man behöver inte heller ha koll på HTML då man enkelt byter mellan olika text format och kan direkt få en förhandsvisning på hur resultatet kommer att bli.
Och det är verkligen enkelt!Blogsy är en relativt ny App som funnits i någon vecka i AppStore . Det är den mest utvecklade blogg Appen jag använt hittills , och du drar enkelt in bilder , filmer och text direkt i ditt inlägg. Enkelt och snyggt som det ska vara. Utvecklarna är väldigt bra på att svara på mail , samt vara till hjälp om du behöver det , och de svarar väldigt snabbt med 🙂 Högsta betyg från mig !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: