RSS Flöde

Möte med Rise Against

Postat den
Rise Against ska ju spela på Annexet ikväll ( Utsålt ), och jag fick för ett par dagar sedan reda på att de skulle ha en skivsignering på Sound Pollution i Gamla Stan idag vid 14. Jag tog mitt pick och pack och åkte dit så jag var där runt 12, stod i kö i ca 2 timmar. Kön växte och växte bakom mig, och det var säkert 500-600 pers där ,men de skulle ju bara vara där i en timme, så man hade tur som kom så tidigt.
Väl där inne så köpte jag Limited Edition utgåvan av deras nya CD ” Endgame ”, som det bara finns 200 exemplar av i Sverige. En skiva gjord i ekologiskt material. Skakade hand med gruppmedlemmarna och snackade lite fort ang. kvällen och hur det var och så. Fick skivan signerad som ni ser ovanför,men med ett stavfel på Emelies namn, men det vart fint ändå =)
Supertrevliga killar som verkligen tog sig tid att prata med sina fans, men det fanns ju inte så mycket tid eftersom det var så många som ville in , och de släppte ju bara in 2 i taget i butiken.En underbar skiva, som jag verkligen rekomenderar =)
Låt från deras förra CD :
Och min FAVVO låt från nya albumet :

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: