RSS Flöde

Kidnappad!

Postat den

Var på kalas hos grannen för hennes son fyllde ett år nyligen. God tårta och roligt att se när barnen sprang och lekte =)

Skulle bege oss hemåt igen ,och då ringer Emelies syster och hör om dem kan komma förbi eftersom dem var ute & körde, och visst fick dem det. Satt i soffan, och då säger Emelie, att nu har vi ju barnvakt, ska vi inte åka ut en sväng då. Trodde hon skämtade flera ggr och undrade vad hon höll på med, vad hade hon nu hittat på. Frågade flera ggr om det var allvar det hon sa, och sen var det bara att ta på sig skorna & jacka och knalla ut till bussen och tåget utan att veta vart man skulle eller skulle göra. Det visade sig att min underbara fru hade bokat bord på Jensens och bio efter det, filmen ” The Tourist ” med bl.a Johnny Depp och Angelina Jolie. Jag vart LITE paff måste jag säga. Ett väldigt bra initiativ av henne och det var jättemysigt! Love my wonderful wife !=)

Maten var jättegod, det vart 3 rätters middag, och filmen var väldigt bra den med, brå skådisar och bra handling, och man vart lite paff då och då i filmen med, för det vart inte direkt som man trodde från början , och sånna filmer e ju bra, dem man inte kan förutspå direkt. Efter bion åkte vi sakta men säkert hem igen och var hemma strax innan midnatt. Tack älskling för en underbar kväll och tack Josef & Fredrica för barnvakten !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: