RSS Flöde

The D´s On Besök !

Igår var familjen D hemma hos oss. Trevligt som alltid ! Möttes i Väsby Centrum för att shoppa lite, för att sedan bege oss hemåt och laga lite mat. Det vart Tacos, det går alltid ner =) Småtjejerna, Thindra & Devon , lekte så fint medans vi andra snackade skit . De kommer så bra överens, och det är ju positivt det , BBFF´s som Ditte sa =) ( Best Baby Friends Forever ) haha =)
Vi gav även nya Elvis boken till Ditte i födelsedagspresent , de gillar ju Elvis lika mycket som mej, så vi tror den var mycket uppskattad =)
Vi såg även en ny film , en parodi på bl.a ” Twilight” filmerna, ” Vampires Suck ” heter den , en film jag INTE rekomenderar till NÅGON. Bland det sämsta jag sett. Dåliga effekter , och långtråkig. Det enda som var bra i filmen var väl att Diedrich Bader var med i den . Han var med i bl.a ” The Drew Carey Show ” .
Tiden flyger ju förbi , ALLTID när man är med dessa underbara människor =) Helt plötsligt var klockan midnatt, och de begav sig mot tåget igen. Vi får se till att träffas snart igen nu bara =)
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: