RSS Flöde

Juliette Lewis

Postat den

Har varit ett fan av Juliette Lewis som skådespelerska ändå sedan jag såg henne i Natural Born Killers. Men hon är även sjukt bra i Lasse Hallströms film ” Gilbert Grape ” med bl.a Leonardo Di Caprio & Johnny Depp som motspelare . Såg att Juliette skulle komma & spela på en klubb i Sthlm, detta är ett par år tillbaka , och samlade ihop alla mina filmer med henne & beslöt mig att åka ner & leta upp henne. Fick reda på i förväg vart & när hon skulle vara vid en speciell plats, så det var bara att åka dit & vänta, och ca . 30 minuter efter att man kommit dit, så kommer hon ut . Hon är en bestämd tjej det där ! Kom med frukt i hela famnen , som hon skulle ta till sin turnébuss som stod utanför. Hon sa till oss att hon skulle signera allt vi hade & ställa upp på fotografering & snacka lite, men sen var vi tvugna att gå därifrån, för hon hade faktiskt ett jobb att sköta =) Supertrevlig var hon. De andra i hennes band stod & kikade när hon signerade alla mina filmer & frågade om hon verkligen var med i så stora filmer =) Det är så skönt när så pass stora Hollywood stjärnor är så lugna & ” down to earth”. Sånt gillar vi ! Juliette kommer till Sverige titt som tätt , får se när hon kommer igen, för då får man nog åka dit igen & få lite fler filmer & CD`s signerade =) Om ni inte hört henne sjunga så kommer en video här nedan . Grym röst ! Vad tycker ni om Juliette ?

JULIETTE AND THE LICKS – HOT KISS

JULIETTE LEWIS – UH HUH
FRÅN WIKIPEDIA :

Juliette Lewis, född 21 juni 1973 i Los Angeles, Kalifornien, är en amerikansk skådespelare och musiker.

Hennes far är skådespelaren Geoffrey Lewis och modern är grafisk formgivare. Redan vid sex års ålder började hon drömma om att bli skådespelare och sedan hon var tolv år gammal har hon medverkat i fyrtiotalet filmer och TV-filmer. Hon har också medverkat i en reklamfilm för det amerikanska jeansmärket GAP, där hon dansade till Daft Punks ”Digital Love”. Under flera år var hon och Brad Pitt ett par och hon spelade mot honom i Kalifornia och Too Young to Die?.

Flera av hennes rollgestaltningar är som sköra, godtrogna och destruktiva kvinnor. 1992 blev hon Oscarsnominerad för bästa biroll för sin roll som dottern Danielle Bowden i Martin Scorseses Cape Fear där hon spelade mot Robert de Niro ochNick Nolte. Juliette Lewis gör Nina en av huvudkaraktärerna i Tarik Salehs animerade film Metropia. Premiär 2009.

Under 2004 har hon delvis sadlat om och sjunger med sitt eget rockband, Juliette and the Licks. Bland andra samarbetar hon med låtskrivaren Linda Perry.

Hon är scientolog sedan uppväxten.

Filmography Urval :

Annonser

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: