RSS Flöde

New Toys !

Postat den

Idag bestämde vi oss för att dra en sväng ner till Gallerian i City & kika in på BR Leksaker där, för att hitta lite nya leksaker, mer pedagogiska än vi har , till Thindra. Både vi och Thindra hade en skoj stund där inne och klämde & lyssnade på alla roliga saker som fanns. Är lite större där än vad det är här i Väsby , man börjar kunna allt som finns här i affärerna i Väsby så mycket som man går i dem haha Men det gick bra att gå runt där, trots att man hade med sig en övertrött liten tjej , men hon ville bara vara med, och det är ju klart när det är hennes leksaker det gäller =)

Det som inhandlades var en pool, 100 bollar att ha i poolen , en hund med koppel som skäller när man drar den , en hund i bil som skäller när man drar den , och en klosslåda ,med lite roliga funktioner på =)
Vi tog en sväng förbi Hötorget sen på vägen hem ,för jag ville se om det fanns några tröjor där ,som fanns när jag & Thindra var inne senast,men hon som sålde dem var inte där idag . Så det får bli en annan dag.
Den övertrötta Thindra slocknade helt sen när vi gick ner från Hötorget mot stationen . Man märkte att folk tittade lite ner mot vagnen och log, fast det brukar dem göra ändå , så charmig som hon är =) Men nu förstod jag varför , om ni ser på fotona här nedan så förstår ni =) TOTALDÄCKADE =) Så går det när man är envis & trött =)
Väl hemma så fick Thindra testa alla leksaker , och dem var klart godkända, men det vart mest lek med poolen och bollarna, in och ur poolen , och alla bollar ut på golvet, bara att plocka upp dem igen =) Skoj att se att hon tyckte om leksakerna så mycket. Efter det vart det mat & sen fick Thindra bada lite , vi köpte ju en halkmatta med , så hon kan föra sej lite bättre i badkaret , och hon plaskade för fullt där i !
Nu är grannarna Jenny & Helena här och det blir lite filmtajm här =)
Ha det fint !
Annonser

»

  1. Ser ut att ha varit en jobbig dag för lilla sötisen!

    Svara
  2. Åh, sötnöt! Det där bollhavet skulle nog våran lilla Molly rådigga. När kan vi komma över på playdate? 😉

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: