RSS Flöde

Wayne´s

Postat den

Idag tog vi en runda till Sollentuna Centrum för att göra lite ärenden. Först skulle vi fixa nytt ID kort till älsklingen , och det gick smärtfritt tror jag;) Jag gick ju ut med en smått skrikig Thindra när det var ett par nummer kvar . Så om någon vecka så kommer ett nytt ID kort!

Vi tog en runda in i Sollentuna Centrum för att leta doppresent till Melwin som döps i morgon , och det hittade vi efter ett tag, tror det kommer uppskattas, men det återstår att se 😉
Vi stannade till vid Wayne´s Coffee och tog varsin latte , jag tog en av mina favvisar, Kaffe Latte med Hasselnöt och Emelie tog sin Chailatte, och vi delade på god toast med mozarella & pesto ! Nam Nam ! Thindra fick oxå vaa med på ett hörn ,men hon fick bara lite frukt , men den var ointressant kort därefter ,och det var roligare att leka med skeden. Så roligt att se hur hon söker kontakt med allt folk runt om en hela tiden och charmar typ alla hon stöter på =) Alla säger att hon verkar så glad & alert, och det är hon med kan jag lova. Vi har haft tur , men hon har ju sina stunder ibland med, som igår när hon var uppe i 5,5 timme utan att vila, då visade hon sitt rätta jag , haha =)
Nej, nu ska jag slå på en film och slänga mej ensam i soffan, för Emelie jobba rju natt , och Thindra ligger & snarkar i sovrummet !
Hej hej !
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: