RSS Flöde

Åter Till Sjön ….

Postat den

Idag hade jag inte så mycket att göra vid lunchtid, och Emelie låg ju och sov efter att ha jobbat natt, så jag packade Thindras väska och gick ner till Ed´s Sjö ( tror den heter det ) , och tänkte fota lillpinglan lite. Vart ju så bra foton senast när vi var där,om ni kommer ihåg alla svart/vita foton vi tog där på mig och Emelie när hon var gravid , hade gått över en vecka till och med på dem bilderna ! Sjukt nöjd med dem =) Se bara här nedan :

Åter till det jag skulle skriva om då. Lagom trångt att ta sig fram med alla buskar och sånt ner till sjön ,men det gick . Och när vi kom ner dit så ser vi en massa kror, så Thindra hade lite att kika på & säga ” titta! ” och peka med sitt lilla finger, så gulligt ! Vi smet förbi korna och gick ner till vattnet , där fick hon även se lite fiskar och änder, rena rama Skansen där !haha Jag fick ett par bra foton iaf, men längtar tills man får nya kameran jag ska köpa för skattepengarna nu , då blir det ännu finare foton . Tänkte lägga en slant på en ny kamera och sälja min jag har nu. Det är en bra kamera jag har nu ,men jag vill ju ha bättre eftersom det är min hobby att fota, och jag tycker det är skoj att fota, så det blir en bra investering .
Ensam ikväll igen, Emelie jobbar natt , men är ledig imorrn och torsdag, sen jobabr hon 3 nätter igen , känns fortfarande lite skumt att vara ensam här hemma på kvällen . Men de funkar =)
Ha de fint !
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: