RSS Flöde

En Dag I Uppsala

Postat den

I och med att Emelie jobbade natten till lördagen , så tänkte jag att hon skulle få det lite lugnt här hemma, så jag tog med mej Thindra och åkte mot Uppsala. Väl nere vid Upplands Väsby station , så är alla tåg mot Stockholm försenade/inställda pga olycka. Jag frågade vad det var för olycka, och de sa då att en person blivit överkörd av tåget i Rotebro, 2 stationer ifrån oss. Och igår hade en järnvägsarbetare blivit ihjälkörd med i Tomteboda. Mycket sånt nu =/ Stackars dem som kör tågen bara. Inte deras fel ju , men måste kännas jävligt =/

Väl framme i Uppsala , så slocknar Thindra och sover ändå tills vi kommer fram till Ulleråker , och avdelningen där vi skulle hälsa på en bekant till mej, som snart fyller 104 ( ! ) år. Det var över 2 år sedan jag träffade henne, och tänkte att det var på tiden nu ! Plus att man fick tillfälle att visa upp lilltjejen för henne med. Men Thindra bara skrek de första 45 minuterna,och var livrädd och kröp upp i min famn och skakade, men lugnade sej sedan när hon hade kommit tillrätta i själva situationen där. Lite skumt, sitta där med sitt barn på 8 månader ,och med en kvinna på snart 104 år. Såååån stor ålderskillnad =) Det var skoj att träffa henne och så , var väl där i nästan 2 timmar och pratade med henne , och det uppskattades , det såg man . Thindra vinkade till och med till henne sen när vi gick , och charmade både henne & personalen på avdelningen =) Träffade också Tommy , som gick samma utbildning som mej , Mr. Latte . Vi tog ju varsin Vaniljlatte varje dag i skolan 😉 haha Varav smeknamnet =)

Drog oss vidare mot stan , och upptäcker att det är marknad där, så vi tar en runda , och Thindra hade fullt upp med att titta på allt folk & skrika ” Titta ! ” och viffta med sitt pekfinger, så gulligt det låter alltså =)
Sen bar det iväg mot station igen,men köpte varsin glass , en Piggelin till Thindra , och en Nogger Mint till mej. Piggelinen försvann fort den , haha se bara klippet här under =)
http://www.youtube.com/get_player
Nej, nu ska man kanske göra nytta här, men det är väl detta som hänt idag iaf !
Ha det fint !
Annonser

»

  1. Inte illa,en heldag med två fina "tjejer" ! Brita är sig lik ser jag.Krama om lilla söta Thindra från farmor.Hoppas vi kan ses i veckan som kommer

    Svara
  2. hihi de gillar allt glass de där småttingarna 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: