RSS Flöde

Jordbro – Here We Come !

Postat den

Igår tog vi en sväng mot Väsby Centrum , för att älsklingen skulle klippa sig. Det var ett tag sedan , så det hade blivit lite längd på det. Kikade runt lite på priserna hos de olika frisörerna , och det pendlade mellan 250 kr till 390 kr , och uppåt. Så vi gick till det som de kostade 250 kr , och de var jättetrevliga och det vart ett superbra resultat ! Som ni ser på bilderna här ovan vart det lite lugg kvar på damen ifråga , och det passar hon ju i som en smäck ! Så snygg min darling är ! Love !

Efter att ha shoppat med oss lite från Coop, drog vi oss vidare mot Jordbro och Bästa Familjen D! Där möttes vi upp och handlade lite till middan , för det vankades Tacos på menyn denna kväll. Gick hem & lät småtjejerna leka av sig lite . Satte igång med maten rätt fort, jag & Dick i köket ,och damerna satt med småflickorna, men Thindra hittade ut till oss i köket med som ni ser , för hon ska ju helst vara överallt =) Går så himla fort nu när hon väl får upp farten och kryper supersnabbt ! Så sött så !
Kikade på film medan vi åt , en Rob Schneider film som heter ” Big Stan ” , om ni inte har sett den & gillar Rob´s tidigare filmer , eller lite sjuka komedier så rekomenderar jag er denna film =)
Sedan vart det mycket skitsnack som vanligt när vi träffas , och längre fram mot kvällen vart vi alla sugna på nått, så vi ”karlar ” gick ner till affären & shoppade lite till att göra Banana Split ! Nam Nam !
Såg denna skylt utanför affären i Jordbro , låter snuskigt , eller tänker jag bara det ?=) haha
Tiden gick sen och vips så var klockan närmare 21 och vi fick börja tänka på refrängen , eftersom det ändå är en bit att ta sig hem från Jordbro =)
Men detta måste vi göra om …SNART !
Thindra somande sött & snarkar på vägen hem från Jordbro =)


http://www.youtube.com/get_player
Annonser

Ett svar »

  1. Ha ha vilken rolig tröja du har! Och vilken fin jeans rumpa!!!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: