RSS Flöde

Dr. Pepper

Postat denTog en sväng till Väsby Centrum idag för att kika ett set med kläder åt Thindra som fanns på Kappahl där,men såklart var hennes storlek slut , så det blir till att rusa in på Kappahl i Uppsala imorgon efter jobbet och hoppas att de har storlek 68 där =)

Gick in på Coop oxå och hittade 1,5 liters Dr. Pepper jag hörde hade kommit ut nu =) NIIIICE! Känner flera som velat ha den i större flaska länge , och hört av sej till Spendrups osv, men inget har hänt. De finns ju i 2 liters flaskor utomlands och så , så det var på tiden att den kom hit nu .

Lite info om drycken för er som inte vet =)


Det avancerade receptet på Dr Pepper togs fram 1885 av en tysk apotekare vid namn Charles Alderton då han arbetade på ett apotek i Texas. Det sägs att han ville få till en smak som liknade den doft som fanns i apoteket. Drycken blev snabbt en succé och framgångssagan har sedan dess bara fortsatt.

Med sina 23 olika smakingredienser går Dr Peppers karaktär inte att beskriva med ord – den måste smakas!


I Sverige finns i 50cl pet-flaska, 1,5 liters pet-flaska och 33cl burk som är svensktillverkade. I USA säljs många olika varianter av Dr Pepper, bland annat Diet Dr Pepper, koffeinfri Dr Pepper och Cherry Vanilla Dr Pepper. Ingen av dessa säljs i Sverige.


I innehållsförteckningen står att där ingår smakämnen från dussintals olika frukter och att den har en unik smak. Den innehåller bland annat tillsatsämnet Bensaldehyd , vilket torde ge drycken en smak av mandel eller nötter.Annonser

»

  1. Hoppas att Neela kan ha sina 68 tills hon blir 6 mån också. Men hon växer så fort 🙂 Hon har redan en massa 68-kläder som hon använder :p

    Svara
  2. Ja det går såå fort =)

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: