RSS Flöde

April Divine – Redemption

Postat den
http://www.youtube.com/get_player
För ca 4 år sedan började jag ” prata ” med detta band på Myspace. De var då okända , och hade ej kontrakt med något skivbolag, och de undrade om jag kunde lyssna på deras musik & säga vad jag tyckte om den osv. Kan ju vara ärlig & säga att de låtarna jag fick höra då kanske inte var de bästa ,men sen när jag fick se att de släppt skiva nu , och att det var deras andra de släppt så var jag tvungen att lyssna på dem , and I LOVE IT ! Speciellt denna låten ni kan lyssna på ovan . Gick på repeat hela gårdagen , och kommer nog göra det många dagar till framöver kan jag tro =) Vad tycker ni om dem ?

April Divine är bandet med förflutet inom en rad olika genrer, inspirerade av allt från punk till metal. I vår är bandet skivaktuellt med sin andra fullängdare.

April Divine har sitt ursprung i Örnsköldsvik och är ett band som står inför sitt riktigt stora genombrott. Redan 2002 röstades bandet fram i radions P3 som ”Bästa osignade rockband”. I januari 2007 kom så bandets debutplatta ”Chapter One” som möttes av fantastiska recensioner i både svensk och internationell musikpress. Skivan följdes av flitigt turnerande och bandet har bland annat öppnat för storheter som Staind, Alice Cooper och Thin Lizzy.

I maj 2010 släpper April Divine sitt andra album ”Redemption” i hela Norden, och siktet är därefter helt inställt på att erövra den amerikanska marknaden.Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: