RSS Flöde

Till Havs !

Postat den

Det vart ju ändrade planer för vår kryssning i och med att bandet Poets Of The Fall ställde in pga sjukdom. Så vi bokade om till fredagen istället ,och en lite senare avgång . Begav oss mot Hamnterminalen vid 17:30 och var framme i bra tid innan fartyget skulle åka. Mötte upp Ditte & Dick på Centralstation innan, så vi åkte alla 4 tillsammans. Moster Fredrica & Mormor Mimmi passade Thindra medan vi var borta, TACK ! Kändes lite halvskumt att åka ifrån och vara borta från henne,men hon var ju i trygga händer =)

Gick ner i hytten först och piffade till oss, sedan vart det raka vägen mot Buffén som vi hade bokat till 20:30. Riktigt gott ! De hade ju ett Afrika tema där med nu i mars/april, så lite maträtter därifrån fanns att ta med. Testade även struts för första gången,men jag tyckte inte det var någon direkt höjdare, smakade inte så mycket 😉
Testade en drink som heter ” Brown Elephant ” med, rätt god faktiskt . Amarula likör, cola & mjölk i typ. Gott =) Även en som en heter ” Flash Gordon ” som älsklingen bjöd mej på. Där i var det blåbär & lingon vodka & sprite typ. Sött,men gott !
Begav oss till taxfreen sen och inhandlade lite dricka för att dricka i hytten, blir lite billiagre då med ;)Men vart inte så mycket där, utan vi begav oss ut mot Fun Club & Panorama Bar, där det vankades Karaoke bl.a Dick sjöng lite , eftersom han har ju det som jobb, Karaoke värd =)
Satt mest & snackade skit, drack gott och bara umgicks med trevligt sällskap . Tiden gick så fort , och oooops så var klockan 4:30 på morgonen , och vi gick ner mot hytten och la oss , för att sedan vakna vid 11 igen . Var snabba och fixade till oss & allt tills 12 tiden . Begav oss ner mot Restaurang torget , och gick in & tog en varsin Hamburgertallrik. MUMS ! Kan ju säga att man fick valuta för pengarna för den tallriken.
Letade upp karaoken igen och Dick fick sjunga av sej lite till , och vi kikade på massa folk som sjöng. Mycket finska låtar, och det är ju inte direkt det finaste språket om man säger så 😉 haha
Vart lite småbesviken på taxfreen faktiskt. Det var inte alls så billigt som det var för nått år sedan bara, och vissa saker var DYRARE än hemma. Detta fattar jag inte, när det ska vara skattefritt ? Men men , vart inget köpt till oss själva , utan godis till Mimmi & ett halssmycke till Fredrica som tack för hjälpen med barnvakt =)
Tack älskling & Dick & Ditte för en supertrevlig kryssning !
Annonser

»

  1. snygga bilder du har bajbi 😉

    Svara
  2. Tack själva!! Hade massa kul!! 😀

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: