RSS Flöde

Gotland 2010

Postat den

Nu kommer inlägget jag skrev om häromdagen då=)

Begav oss tidigt på lördagsmorgonen mot Nynäshamn , kommunalt. Det gick faktiskt helt smärtfritt ,och vi kom väl i tid till färjeterminalen. Det var ju inte så värst mycket folk där till en början ,men strax innan ombordstigningen började så strömmade det till , trots att jag trodde det skulle vara mycket fler folk =)
Väl framme så möter kusin Cissi upp oss vid hamnen , och vi åker vidare mot Hemse för att träffa min mormor & morfar och äta middag. Det bjöds på stek , och sedan cheesecake till efterrätt. Det var mormor & morfar, Cissi & Viktor & moster Inga Lill med sin karl Rune & sen var det kusin Simon där med . Skoj att träffa alla! Var ju trots allt över 5 år sedan jag träffade mormor & morfar, och de hade inte träffat varken Emelie eller Thindra såklart =)
Det var trevligt , god mat & vi satt & snackade och tittade på Viktor & Thindra som charmade varandra ( och oss ) hela tiden ! haha Så gulliga!
Dag 2 så vart det tidigt uppgång igen för oss, då det var dop i Tofta kyrka av min kusin Emmy´s dotter Neela. Tror jag har varit i den kyrkan någongång tidigare,men det var läääänge sen när man var liten. Elen var av under natten i kyrkan ,så den var svinkall, men det vart en mysig stund med dop där , och sedan smörgåstårta samt vanlig tårta & kaffe efter dopet. Träffade även här folk man inte träffat sedan man var liten.
Efter dopet körde Inga Lill & Rune oss till Visby & släppte av oss där , eftersom Emelie inte varit på Gotland innan , så ville jag ju visa Ringmuren och så. Det mesta var ju stängt , men de var mysigt ändå =) Gick även ner mot hamnen och skulle köpa Guteglass, men den fanns tydligen inte just nu , så det bidde en varsin mjukglass, som Thindrisen fick smaka på med. Smaskens tyckte hon , men hon fick majskrokar sen istället =)
Hittade även ett av mina favvogodis, Gotländska Brända Mandlar ! Gudomligt goda, så vi köpte 2 var ! Måste ni köpa om ni är därnere någongång !
Vi fick ju bo hos Cissi & Viktor ( Tack så himla mycket igen ! ) , en jättemysig lägenhet nära Visby. Viktor och Thindra fanns ju som sagt varandra rätt fort där ,och tittade på varandra och brast ut i skratt titt som tätt. Roligt att se när de var igång!
Återigen , väldigt roligt att träffa alla igen , och vi ska försöka ta oss ner i sommar igen ,så Emelie får se Gotland från den bästa sidan !
På måndagen åkte vi hem igen , tog en tidigare buss mot stan , och gick och strosade . Tog en sväng in till Kaffe/ Te stället Kränku , och sniffade Te , innan vi begav oss till terminalen för att invänta båten. Väl där är det full rulle på Thindra, kikar på alla barn och hojtar på dem tills de tittar på henne, då skrattar hon ! Haha hon e för gullig =)
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: