RSS Flöde

Vilket folk det finns !

Postat den

Ja, såg ikväll att en i ” bekantskapskretsen ” skrivit en del om mej i sin blogg. Denna person AVSKYDDE bloggar och fattade inte varför man skrev blogg för , ändå skapar hon sej en egen ? Fattar inte riktigt. Skriver och säger massa skit, sen när man ser denna person så får man bara ett leende, om ens det ? Hur falskt är inte det då ?

Taget från denna persons blogg:

Jag fattar att ni är ett par.

Utan att ni måste skriva det på facebook hela tiden.

Jag lovar.

Jag undrar varför man måste bekräfta sitt förhållande hela tiden?

Tror ni inte att jag tror att ni älskar varandra utan att du måste skrika ut det?
Jag lovar att jag nästan tror att du gör så för att övertyga dig själv om att det är han du vill vara med, men att du har dina tvivel.

Har ett par i min umgängeskrets som HELA TIDEN måste tex ”gilla” varandras status.
Det roliga i det är att personerna sitter i samma lägenhet!!!

Det börjar bli jävligt pinsamt!

Samma person kan inte låta sin tjej få lite space oavsett om det handlar om en liten diskussion på nätet eller en promenad med tjejerna så ska denne karl vara med.

Undrar om den killen har några egna kompisar? Verkar ju inte så iom att han MÅSTE klänga sig fast på sin tjej och HENNES kompisar. HELA TIDEN!! Pinsamt.

Nu är väl inte jag direkt den som tycker att saker är pinsamma, men detta börjar gå för långt.

Jag känner igen ett psyko på lång väg.

Jag har varit ihop med en. Han var en feeder, han matade mig för att jag skulle bli fet och oattraktiv för andra killar.

Gör man så är man inte frisk och mitt x och denne kille verkar ju ha en del gemensamt.

Denne karl gillar att baka kakor.

Denne karl tycker att ”man lever bara en gång, man måste njuta”

Lätt att leva efter den devisen om man har en ämnesomsättning lika hög som en person som har hypertyreos.

Men om man har normal eller låg ämnesomsättning och inte rör på sig allt för mycket så sätter sånt sig runt midjan. Jag antar att du inte är helt dum i huvudet så då borde du veta vad du gör MOT din kvinna när du bakar och köper hem chips och godis och ben & jerrys glass. Men jag kan ha fel så nu berättar jag en hemlighet lilla vännen:

Inte fan gör du henne en tjänst, tvärtom. DU ÄR EN FEEDER!

Sök hjälp för fan!!! ”

Sedan att hon hoppar på vår dotters namn med ? ORKA ! Det enda du gör i din blogg är att hoppa på allt folk, som att du är så bra själv då ? Det är oftast dessa som har problem och är olyckliga , som snackar skit om annat folk för att må bra. Mej, kan du skriva om , men inte skriva skit om min dotter. Där går gränsen. Och du vet INGENTING om mej , så det du skrivit ovan här , kan du söka fakta för innan du skriver något sådant. Och sedan detta med kalorier & tjafs, är det de enda du tänker på ? Du ska bara veta hur mycket som finns i alkohol…En tanke bara…. Leta fakta innan som sagt.


Ännu ett inlägg från denna blogg…

”Jag tänker inte be om ursäkt för att du tar illa upp nu, men seriöst, vem fan ger sina barn konstiga namn? Ja, konstiga för inte fan är det ett ”unikt” eller ”speciellt” namn utan ett konstigt namn och gärna med helt sjuk stavning som går emot alla stavningsregler som finns.
Ett exempel. Celwin. Ja, vad säger man?!
Det uttalas Selvoin. Inte Kelvin som ungen egentligen heter. Ett annat exempel är alla h som ska stoppas in i namn för att göra namnet mer ”speciellt” och ”unikt” typ Thindra/Tindrah. Vet du ens hur man uttalar ditt barns namn? Trodde väl inte det heller. Vet du vad det kallas lilla vän? Obildat. Synd på ett annars fint namn.

Ditt barn blir inte mer unikt eller speciellt för att det får ett konstigt namn. Det ända som händer är att ung-stackaren måste stava sitt namn hela livet + att ingen fattar hur man ska uttala det. Kul framtid du ger ditt barn. Verkligen.”
Att folk inte har annat för sej än att skriva skit om folk tycker jag är synd. FInns annat att lägga tid & energi på….


SKIT NER DEJ


tack & Hej

Annonser

»

 1. Har varit inne och läst på Emelies blogg också. Vilken totalt rubbad människa!!!!!!!!!!!Och vad är Thindra för konstigt namn? Är väl inget konstigt med det tycker jag.Fy sjutton för att det är någon ni känner t om. Säger ju allt hur sjuk den människan är.Har hon barn också? Stackars ungar,när man har läst hennes blogg!

  Svara
 2. Ja, det är en svartsjuk/sjuk människa vi talar om här… Ja, 2 barnsmamma är hon…. Du hittade hennes blogg alltså ? Kram !

  Svara
 3. Har två saker att säga. Jag har alltid fått stava mitt efternamn (Ohlén som du vet). Fått förklara att det är med Oh, inte bara O. Och jag har då inte mått dåligt för det.Det andra är att hon skriver att du inte har några kompisar. Här är en iaf!! =)Hon är så avundsjuk och BITTER! Tragiskt, hon måste må dåligt. En väldigt liten människa.

  Svara
 4. ni är bland dom bästa människor jag känner…=)

  Svara
 5. Personen i frågas blogg går att hitta genom hennes rubrik ("Jag fattar att ni är ett par.") som du kopierat in i inlägget om henne, den är länkad till henne 🙂

  Svara
 6. Jag håller med, Anna! Jag har alltid fått stava mitt förnamn, men jag har aldrig lidit av det & annorlunda namn gör att folk minns en! 🙂 & sen håller jag men Jenny oxå! Anna gjorde en bra grej som lät oss träffas! Vi tycker massa mkt om er!Hellre tjock & glad , än smal & bitter! 😉

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: