RSS Flöde

Full rulle !

Postat den

Idag har det varit full rulle som sagt. Upp skapligt i morse för att ta sej mot Sollentuna Kyrka för att möta prästen och det andra paret som ska ha dop samtidigt som oss. Störtskön präst som hade lite humor, sånt gillar vi ! Det kommer bli så fint så, och stor & ljus lokal var det som vi ska vara i sen efter när det blir mat & tårta & kaffe. Efter vi hade varit där så åkte vi vidare mot Väsby Centrum & mötte upp Jenny & Melwin, och tog en lunch på Farbror & Co. Gott gott & bra priser för den maten faktiskt. Tror dagens kostar 79 kr , och då ingår ju dricka, bröd & sallad & kaffe till. Därefter gick vi runt & kikade i affärerna för att sedan bege oss till BVC för 6 månaders kollen med Thindra. Allt såg så bra ut så ! Hon väger nu 7185 gram & var 67 cm lång ! Stor flicka! Läkaren vart impad över att Thindra satt själv & att hon kunde komma upp på knäna själv med =)

Hem en sväng efter detta för att vila lite innan vi skulle åka till Willys i Rotebro som hade invigning ikväll. Men det vart bara att vända där , för de var så mycket folk , så de satt upp kravallstaket & hade vakter där utanför pga allt folk. haha Så vi drog vidare mot VINN , som bytt till City Gross nu , som ligger i Stinsen . Vart en hel del storhandlande till dopet , men det är fortfarande en del kvar.
Vi avslutade kvällen med att köpa varsitt ” Bandit Rock Meal ” på Burger King , och Jenny tog en Taco tallrik på Taco Bar. Gott gott !
Sett att denna person som är irriterad & jag citerar ” kräks” på mej , vars ip nummer är kopplat till någon i Södertälje, varit inne idag igen på min sida. Men varför e man inne & läser om mej frivilligt då, om det är så att man är sååå irriterad på mej ? Som tur e var det inga fler löjliga ” Anonyma” kommentarer iaf =)
Ha de fint alla !
Annonser

»

 1. Bandit rockmeal är ju larvigt!!! Här i gbg heter det drömmålet och då går 5 kr till IFK. Myyyycket bättre!! =) hehe

  Svara
 2. Låter som en fullspäckad dag med mycket skoj! Kul blogg! Hur i jösse namn hinner du me! Det finns alltid människor som inte har nåt bättre än att klanka ner på andra, dom mår väl bra av det, eller nåt, annars skulle man ju som sagt inte bry sig! Stå på dej!Kram Malin Roberts

  Svara
 3. Anna : Det finns Derbymålet här med , och jag lägger hellre pengar på det. Du vet, Blå/Vitt fanns på Coop förut ,men de la ner det, kanske ska göra samma med IFK ? 😉 hahaMalin : Jaa =) Full rulle som sagt =) Jo, jag har märkt att det finns en del sånna människor ,men de flesta är ju mest avundsjuka =) Skoj att du läser min blogg =) kram kram !

  Svara
 4. Chrills, värst vad kaxig du är då… Dags att ringa anticimex kanske… 😛 hehehe

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: