RSS Flöde

Dagen Låt : Blue October – Say It

Postat den
Blue October är ett rockband från Houston , Texas. Bandet bildades 1996
Diskografi :

1998 – The Answers

2000 – Consent to Treatment

2003 – History for Sale

2006 – Foiled

2009 – Approaching Normal




Myspace : http://www.myspace.com/blueoctober

Min favvolåt med Blue October ! Den sätter sej !
http://www.youtube.com/get_player
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: